Wedding Film

EEN GESLAAGD DANSFEEST OP JE HUWELIJK​

 

Als je trouwen zegt, denk je automatisch aan het  avondfeest Datgene waar vele van je gasten de hele dag naar uitkijken Toch is het niet altijd evident voor de sfeer erin te krijgen. Wij zetten alvast enkele tips op een rijtje voor een geslaagd feestje!

 

1. Waar is dat feestje?

Het plannen van een huwelijk begint meestal bij de trouwlocatie, hou hier vooral rekening met de grootte van de zaal, deze kan namelijk al snel de sfeer maken of kraken. 75 gasten in een ruimte die normaliter geschikt is voor 200 man kan het er al snel ongezellig uitzien. Je mag dan nog je uiterste best doen voor de mooiste decoratie, knappe belichting en de beste DJ, super cosy wordt het jammergenoeg nooit.

2. Wanneer is dat feestje?

De timing van het avondfeest, deze bepaal je natuurlijk helemaal zelf Het beste moment is dat alle activiteiten zoals speeches, bruidstaart, spelletjes, enz. zijn afgelopen. Zo kan het dansfeest verder gezet worden zonder interruptie. Open de dansvloer met je openingsdans, flashmob of een karaoke, voor je het weet staan al je gasten bij jullie.

3. Stoelen aan de kant.

Ken je het gevoel, de DJ speelt de ene topper na de andere maar tal van gasten zijn nog steeds aan hun stoel gekluisterd. Willen jullie echt een goed gevulde dansvloer? Overweeg dan zeker bij de opening van het dansfeest alle stoelen weg te halen en enkele statafels te voorzien. Laat natuurlijk enkele stoelen staan voor de mensen die slecht ter been zijn. De gasten zullen zich sneller begeven naar de dansvloer en ze kunnen bovendien met andere mensen een praatje slaan die niet aan hun tafel zaten bij het diner, statafels, alleen maar voordelen!

4. Jukebox

Maak het helemaal een onvergetelijke avond voor je gasten door ze zelf de muziek te laten kiezen. Je gasten zullen hier helemaal in opgaan en zullen niet van de dansvloer te krijgen zijn. Dus boek een DJ die liedjes speelt op aanvraag!

 

5. Let your love shine

De openingsdans, een sleutelmoment op elke trouwdag. Maak dit intiem moment nog mooier door iedereen te vragen hun zaklamp functie te gebruiken op hun telefoon, super romantisch en zorgt tegelijk ook voor een spectaculairdere foto of trouwvideo! 

wil jij een trouwfilm ?

Aarzel niet te lang, de plekjes zijn schaars, doe vandaag nog een aanvraag om jullie trouw te vereeuwigen op video…