Wedding Film

Waarom een trouwvideo laten maken?

 

Iedereen stapt, normaal gezien, maar 1 keer in het leven in het huwelijksbootje. Daarom zou het zonde zijn om deze speciale dag niet vast te leggen door een professionele videograaf. Sommige koppels geven deze opdracht aan de handige nonkel die wel overweg kan met een camera en de computer. Toch raden wij dit ten stelligste af. Een prachtige trouwvideo laten maken is veel meer dan op de record knop drukken en alle beelden aan elkaar plakken.

Een goede compositie, helder geluid, passende muziek, keuze van de lenzen, extra licht, enz… het vergt allemaal de nodige know-how.

1. Terug in de tijd

Een foto zegt meer dan 1000 woorden, maar tel bij video hier nog maar enkele duizenden woorden bij. Een trouwvideo brengt je echt terug in het moment en beleef je het helemaal opnieuw. De trouwdag zelf vliegt voorbij, maar een video geeft je een eeuwige levendige herinnering.

2. Geen moment gemist

Een trouwdag is altijd druk gevuld, hierdoor zullen jullie zeker en vast enkele leuke gebeurtenissen missen. Dit is het mooie aan een videograaf. Jullie kunnen de focus leggen op elk moment, en achteraf alles herbekijken door de ogen van je gasten. 

3. Voor de afwezigen

Laat de mensen die je niet hebt uitgenodigd, of die er niet bij kunnen zijn door omstandigheden meegenieten. Een trouwfilm is hiervoor het perfecte medium om de sfeer en grote momenten te herbeleven, alsof ze er zelf bij waren.

4. Puur

Een trouwfeest loopt niet vol met acteurs, daar zijn wij ons zeker van bewust. Daarom is de trouwvideograaf discreet en kan hij ongezien de echte momenten vast leggen. Geen gemaakte shots en geposeerde beelden, maar om de dag vast te leggen zoals het was.

5.Unplugged

Je kent het wel, de dag van vandaag heeft iedereen met hun smartphone een camera op zak. Vraag je gasten deze tijdens de ceremonie en andere belangrijke momenten weg te laten. Iedereen zal meer gefocused zijn op het moment waardoor alles intiemer wordt. Dit geeft ook mooiere beelden voor de fotograaf en videograaf zoals reeds besproken in dit artikel.

6.Geen spijt

Trouwen is een kostelijke zaak, en voor je het weet zit je over het budget. Neem daarvoor in het begin al rekening met professionele services om je dag in beeld te brengen.  Er zijn natuurlijk andere prioriteiten deze dag qua budget, maar als de mogelijkheid er is, zeker doen! Je hebt maar één kans om het vast te leggen, er zijn geen re-do’s, geen herhalingen en hopelijk is het ook je enige bruiloft.  Heb je er al over nagedacht om dit als cadeau te vragen? Je kunt er  voor kiezen om je gasten mee te laten sparen, dit zien we de dag van vandaag vaker.

7. Tussendoor

Wanneer je door fotoalbums bladert ben je al snel tientallen minuten kwijt, een huwelijksvideo geeft je een volledige impressie van de dag in enkele minuten. Uit ervaring weten wij dat je deze dan veel sneller zal herbekijken. Lekker in je zetel met een drankje erbij en enjoy… Of download hem op je telefoon, dan heb je deze steeds bij jouw en kun je hem aan iedereen laten zien!

wil jij een trouwfilm ?

Aarzel niet te lang, de plekjes zijn schaars, doe vandaag nog een aanvraag om jullie trouw te vereeuwigen op video…