Wedding Film

onze gelukkige koppels

Rani & jonas

Steenokkerzeel, vlaams-brabant

Alexander heeft onze trouwdag op beeld gezet en we konden niet gelukkiger zijn met het resultaat. Duidelijke communicatie vooraf, heel vlot maar ook professioneel op de dag zelf met een prachtig eindresultaat. Super leuke beelden en mooie muziek in het filmpje, maar we zijn ook zeer blij dat de ceremonie in de kerk en het gemeentehuis ook zijn gefilmd. Super prijs-kwaliteit! 

Wij raden Alex als videograaf zeker aan!

Eleonore & alexander

Opzullik, henegouwen

Supermooie video, alles perfect en professioneel verlopen en fantastische prijs-kwaliteit! Wij zijn heel tevreden klanten en raden Weddingfilm.be sterk aan!

Steffie & Steven

Diepenbeek, limburg

Wauw, wat zijn wij dankbaar en zo blij dat wij Alex hebben gekozen als videograaf voor onze trouw! Heel aangenaam gezelschap tijdens onze dag en niets was teveel voor hem om onze mooiste momenten vast te leggen. Met een zalig mooi filmpje als resultaat in geweldige kwaliteit! Wat een fantastische service, echt een dikke aanrader. Merci Alex!

Daisy & jonathan

Tienen, vlaams-brabant

Wij zijn zeer tevreden over Alex, heeft een hele dag meegelopen met ons. Niets was te veel, gaf ons enkele tips en was zeer joviaal.  Een prachtige video hebben we mogen ontvangen waar ik niets anders dan positieve reactie’s over heb gekregen. Elke keer als ik de film opnieuw kijk blijf ik met trots kijken!

Huwelijkvideo screenshot koppel voor kasteel

Laat je inspireren...

Dus je gaat trouwen en je bent naast een videograaf nog opzoek naar andere services en informatie? Bezoek zeker eens onderstaande websites en artikels voor enkele mooie tips en trouwleveranciers in België.

(Antwerpen, Vlaams-brabant, West-vlaanderen, Oost-vlaanderen, Limburg, Brussel,…)

Get in Touch

Jullie trouwdag op beeld? Aarzel dan niet en laat ons een berichtje achter…