Wedding Film

5 TIPS VOOR EEN STRESSVRIJE TROUWDAG

 

Als videograaf hebben we al enkele bruiloften meegemaakt, en het volgende kunnen wij zeker bevestigen: trouwfeesten, vooral de ochtend dan, zitten vol met spanning en stress. Je wilt alles perfect tot in de puntjes, je haasten naar de volgende locatie en zeker zijn dat alles wel goed verloopt. Een stressvrij trouwfeest is niet alleen fijn voor jullie zelf, familie en gasten, maar zorgt ook voor een mooiere en spontanere trouwvideo of trouwfoto’s. De oplossing is plan genoeg maar zeker ook niet teveel.

 

1. Ochtendstond heeft...

De grote dag is eindelijk daar, sta zeker vroeg genoeg op en begin op tijd met je voor te bereiden. Voorzie genoeg tijd voor make-up, haarstyling en je aan te kleden. Het zou zonde zijn al in het begin van de dag achter te zitten op schema. Begin je dag stressvrij…

2. Geef het uit handen.

We begrijpen dat je alles in handen wilt hebben, maar dit is zeker niet altijd mogelijk. Wees niet bang om bepaalde zaken uit handen te geven aan een familielid, bruidsmeisje of nog beter; een professionele weddingplanner. Hierdoor kunnen jullie maximaal kunnen genieten van jullie feest samen met vrienden en familie. 

3. Beperk je verplaatsingen.

Zoals reeds besproken in dit artikel, probeer elke minuut van de dag zo nuttig mogelijk te gebruiken. Het is zeker niet altijd mogelijk alles op 1 locatie te organiseren, maar bekijk altijd of die extra verplaatsing wel een meerwaarde heeft aan jullie dag. 

4. Tijdschema

Maak een tijdschema met alle belangrijke momenten en verplaatsingen en deel deze met o.a. de foto-videograaf, DJ en ceremoniespreker. Dan weten zij ook precies wat er wanneer komt. Hierdoor voorkom je eventuele stressmomentjes zowel voor hun als voor jezelf.

5. Back-up

Outdoor-wedding ceremonie of fotoshoot? Prachtig! Het weer daarentegen hebben we spijtig genoeg niet in de hand. Voorzie hiervoor altijd een reserve plan zodat je zeker niet voor verassingen komt te staan de dag zelf. Je trouwlocatie en fotograaf kunnen je hierbij zeker helpen.

wil jij een trouwfilm ?

Aarzel niet te lang, de plekjes zijn schaars, doe vandaag nog een aanvraag om jullie trouw te vereeuwigen op video…